MAMA'S FALAFEL

MAMA'S FALAFEL Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 30 beoordelingen
19 okt 2021 om 19:03 It said the delivery would take 20 minutes - it took 70. Unacceptable for a lunch order. Not sure if the problem lies with the restaurant or the delivery service.
5 okt 2021 om 22:17 the best falafel and fries I've ever tasted, and delivery was fast and good
20 sep 2021 om 14:24 Good food and fast delivery.
19 sep 2021 om 20:29 Heerlijk en vers
12 sep 2021 om 22:10 Bezorging kan en mag beter. Communiceer wanneer je de afgesproken tijdstip niet haalt. Eten daarentegen was verbazingwekkend lekker! Ik wens jullie veel succes.
9 sep 2021 om 14:52 Decided to give a try after seeing mixed reviews. And came out Best Falafel .People are used to frozen Falafel so they will not like it.Their Falafel is gluten free and made with pure chickpeas (hummus),fresh not frozen. Syrian/Palestinian similar
9 sep 2021 om 14:43 Lekker eten, niet duur, en de bezorgster was er binnen een kwartier! Ik ga hier zeker vaker bestellen
8 sep 2021 om 18:03 Ik had high hopes door de andere recensies. Ik vond de falafel en toebehoren redelijk smakeloos. Ik miste allerlei basale falafel smaken. Ook de salade miste een druppel citroen oid. Bezorgkosten zijn belachelijk hoog.
7 sep 2021 om 23:08 delicious falafel, delicious salad, and the spicy sauce was actually spicy overall one of the best food orders I ever had
1 sep 2021 om 19:22 Excellent falafel and fries! Best falafel in delft. Pita sabich is delicious. great value. Highly recommended!
1 sep 2021 om 15:32 Very fresh and delicious falafels ...been there more than 10 times and now they deliver as well so plus plus .
1 sep 2021 om 9:39 Bezorging zou 20 min zou duren. Toen werd het 40 en uiteindelijk een uur gewacht. En je betaalt 2,99 bezorgingskosten voor. Schotel viel tegen. Salade bestond grotendeels uit ijsbergsla. Falafel smaakte zurig en patat slap. brood is turks geen pita.